close
تبلیغات در اینترنت
مرجع آموزش های رایگان عکاسی طبیعت

تبلیغ


آخرین ارسال های انجمن

عنوان پاسخ بازدید توسط
8 1940 irangraph
1 682 amirthi
0 584 msnco
0 659 irangraph
7 1878 ali9188639031
7 3155 reza42
5 4041 reza42
4 3319 dezpart
1 2782 mohsen7158
3 3436 zahabian
0 1580 msnco
6 9060 jalil
5 3227 mmb
0 2513 msnco
2 3589 mohabbat
0 5751 msnco
0 1943 dj-mamali
0 2509 msnco
0 2569 msnco
6 2584 msnco
0 2353 msnco
1 2109 hoseynkhani

آموزش فتوشاپ برای عکاسان

400 بازدید

آموزش فتوشاپ

امروزه عکاسی به یکی از محبوب ترین علاقمندی های افراد تبدیل شده است. هر فردی با دوربین معمولی یا دوربین حرفه ای دوست دارد تصاویر زیبایی را ثبت کند. اما اگر میخواهید تصاویر زیباتری داشته باشید باید با استفاده از فتوشاپ نقص های آن را از بین ببرید.

ادامه مطلب

بزرگ ترین عکس جهان گرفته شد.365 گیگا پیکسل

1120 بازدید

ایلین فوتو

به گزارش عکس آنلاین: پنج عکاس تصویری را خلق کرده‌اند که ادعا دارد بالاترین رزولیشن در میان عکس‌های پانارومای جهان را داراست. این تصویر از مون‌بلان، مرتفع‌ترین کوه در رشته کوه‌های آلپ اروپا است. رهبری این پروژه را عکاسان ایتالیایی فیلیپو بلنینی و الساندرا باکیلِگا بر عهده داشتند.

این تیم عکاسی به ارتفاعات ۱۱۴۸۲ پایی رفتند تا بتوانند پروژه را با گرفتن همه‌ی جزییات کوه و منظره‌ی اطراف کامل کنند.

برای این منظور تیم از یک دوربین کنون EOS 70D و لنز ۴۰۰mm f/2.8L IS II USM روی یک کانورتور ۲x استفاده کردند. عکس شامل ۳۵ ساعت عکسبرداری بود تا دوره‌ی ۱۵ روزه را کامل کند. این یعنی ۷۰۰۰۰ تصویر مجزا که به یکدیگر چسبیدند. تصویر نهایی یک عکس ۳۶۵ گیگا پیکسلی شد که دو ماه برای تکمیلش زمان برد.

نوع گستردگی در گرفتن عکس این اجازه را می‌دهد که تا جایی که می توان برای کشف جزییات بیشتر بر روی آن زوم کرد.

برای دیدن تصویر اینجا را کلیک کنید.

ادامه مطلب

نکاتی در مورد طراحی مسطح

762 بازدید

طراحی وب مسطح، آخرین و مینیمال ترین روند طراحی وب است که از اشکال ساده برای افزایش تأثیر بصری استفاده می کند. این نوع طراحی، ترکیبی از رنگ های روشن، فونت های خاص و تصاویر جالب را به کار می برد تا زیبایی را در سادگی نشان دهد. چیزی که توسعه دهندگان در حین اجرای این فرایند در ذهن داشتند، رجوع به اشکال اساسی و تجربه تکنیک های نوین طراحی وب بود. دلیل این که طراحی مسطح این قدر قابل قبول بوده این است که بر روی تلفن های همراه به خوبی کار می کند، سریع است و فقط بر روی محتوی تمرکز می کند. با این حال، بسیاری از طراحان هنوز هم درمورد این نوع طراحی ناآگاهند؛ نه به خاطر جدید بودن این نوع طراحی، بلکه به این دلیل که تنها چند سال است مشهور و محبوب شده است.

ادامه مطلب

آموزش عکاسی – گام اول: مقدمه و تاریخچه

917 بازدید

عکاسی؛ شاید همه به‌صورت حرفه‌ای و یا غیرحرفه‌ای با عکاسی آشنا هستیم. تو دوره‌ای قرار داریم که معمولاً هرکسی یک گوشی همراه دوربین‌دار در دست دارد و روزانه تعداد زیادی عکس می‌گیرد اما عکاسی که ما قصد صحبت راجع به آن راداریم دید گستره و وسیع‌تری از این هنر یا صنعت است. با ترنجی همراه باشید!

ادامه مطلب

روز جهانی عکاسی

459 بازدید

ادامه مطلب

آشنایی با دیافراگم در عکاسی دیجیتال (Aperture)

225 بازدید

دیافراگم چیست؟

به زبان ساده دیافراگم میزان باز یا بسته بودن روزنه ی لنز هنگام عکاسی را مشخص می کند.

زمانی که شما دکمه شاتر دوربین تان را فشار می دهید یک روزنه باز می شود که به سنسور دوربین شما اجازه می دهد تا منظره ای که شما مایل به ثبت آن هستید را ثبت کند.شماره دیافراگمی که شما تعیین نموده اید بر روی سایز روزنه تاثیر می گذارد.هرچه روزنه باز تر باشد میزان نور بیشتری به سنسور می رسد و هرچه بسته تر باشد نور کمتری به سنسور دوربین شما می رسد.

ادامه مطلب

آموزش عکاسی از گل و گیاهان

216 بازدید

ادامه مطلب

۱۰ گام برای شروع عکاسی سیاه وسفید

1256 بازدید

ادامه مطلب

آشنایی با اسلاید

235 بازدید
به واحد تصویری شفافی که از فیلم مثبت تهیه شده و به‌وسیله نورافکن بر روی پرده یا صفحه نمایش منعکس شود اسلاید می‌گویند.

اسلاید معمولا برروی فیلم ۳۵ میلی‌متری تصویربرداری شده و در قاب فلزی، مقوایی یا پلاستیکی قرار می‌گیرد. در تهیه اسلاید، گاه از فیلم ۱۶ میلی‌متری نیز استفاده می‌شود. اندازه قاب‌های استاندارد ۵×۵ سانتی‌متر است، با این همه، اندازه‌های دیگری با اسلایدهای بزرگ‌تر نیز وجود دارد.

ادامه مطلب

آشنایی با عکاسی ضد نور (سیلوئت)

311 بازدید

همانطور که از نام آنها مشخص است این نوع عکسها ضد نور هستند و سوژه در آنها به شدت تیره است به طوری که بسیاری از جزئیات آن قابل مشاهده نیست و تنها نمایی کلی از آن در عکس نمایان میشود. در این نوع عکاسی میتوان از سوژههای مختلفی همچون انسان، درخت، حیوان یا برخی اشیا استفاده کرد. در این شماره به نکاتی در خصوص عکاسی سیلوئت یا ضد نور اشاره میشود.

ادامه مطلب

عکاسی مادون قرمز

315 بازدید

عکاسی مادون قرمز چیست؟

ابتدا باید بدانید مادون قرمز چیست. تصاویر مادون قرمز در حقیقت آموزش عکاسی مادون قرمز چیست؟ است. به بالای سرتان نگاه کنید، احتمالا سقف را می بینید. این به این دلیل است که شما نوری را که بر روی آن افتاده می بینید که به آن نور نمایان گفته می شود. در این حال ما بسیاری از موارد مانند فرابنفش، اشعه X، اشعه گاما، مادون قرمز، مایکرویو و رادیو را نمی توانیم ببینیم. این ها از طیف های رنگی الکترو مغناطیس ساخته شده اند و ما تنها قسمتی از آن را که نور نمایان است می توانیم ببینیم.

ادامه مطلب

۵ نکته در مورد نورپردازی برای عکاسی

414 بازدید

ادامه مطلب

آموزش نحوه صحیح نگهداشتن دوربین عکاسی

310 بازدید

ادامه مطلب

عکاسی لحظه ای (Snapshot Photography)

325 بازدید

ادامه مطلب

چه موقع عکس را افقی و چه موقع عمودی بگیریم؟

411 بازدید

ادامه مطلب

ده توصیه برای استفاده طولانی تر از باتری

323 بازدید

 

تا به حال طعم تلخ خالی شدن باتری را چشیده اید؟ احتمالا باید یک جای فوق العاده زیبا بوده باشید که عطش عکاسی شما به این راحتی ها برطرف نشده و انقدر عکس انداخته اید که آن چراغ کوچک قرمز خبر از نیمه راه بودن دوربین داده است و شما را با حسرت داشتن عکس های بیشتر تنها گذاشته است. غم انگیز نیست؟ با استفاده از نکات زیر شما می توانید از باتری خود حداکثر استفاده را ببرید: 1- اگر دوربین شما چشمی دارد LCD را خاموش کنید. می دانم سخت است که LCD -مخصوصا از نوع با کیفیت های امروزی- را رها کنید و به یک چشمی کوچک غیر جذاب اکتفا کنید. اما یکی از بزرگترین قاتلان شارژ باتری شما همین LCD های چشم نواز است

ادامه مطلب

دوربین کانن با فیسبوک

493 بازدید

کاربران حرفه ای فیسبوک که پیش از این یک اسمارت فون برای تماس های شان داشتند،اکنون صاحب یک دوربین خاص هم شدند. دوربین PowerShot N کانن که پیش از این در CES 2013 رونمایی شده بود، اکنون رسما به بازار وارد شد.

 

ادامه مطلب

نکاتی ساده برای عکاسی بهتر در سفر

437 بازدید

آیا تا بحال برای شما اتفاق افتاده که برای یک پیاده روی ساده رفته باشید و با هزاران عکس بر گشته باشید؟  آیا از دیدن عکس ها ناامید شده اید؟ آیا به دیگران گفته اید : کاش خودت بودی و اونجا رو میدیدی؟ شما تنها کسی نیستید که این اتفاق برایش می افتد ! در اینجا می خواهیم روش ها ساده ای را به شما آموزش بدهیم که به شما یاد می دهد تا عکس های بهتری در سفرها و گشت هایتان بگیرید.

ادامه مطلب

راهنمایی برای مدهای مختلف عکاسی

363 بازدید

برای هر سوژه یک راه خوب برای عکس گرفتن وجود دارد. حالت اتوماتیک دوربین برای لحظات اضطراری خوب است، اما محدودیت هایی نیز دارد. برای درست و سنجیده عکس گرفتن از بعضی از موقعیت ها باید دوربین را بر روی تنظیمات خاصی قرار داد. در این موارد، حالت های خاص عکاسی کمک بزرگی هستند!
لیست زیر، شامل حالت های مختلف عکاسی برای بعضی از دوربین های دیجیتال است. شما براحتی می توانید تنظیمات مورد نظر خودتان را از روی منوی دوربین دیجیتال خود انتخاب کنید.

ادامه مطلب

قانون یک سوم ها

373 بازدید

یکی از رایج ترین قواعد عکاسی، هنگامی که نمی خواهید سوژه اصلی را در مرکز عکس قرار دهید، “قانون یک سوم” است. این قانون به شکل ساده اینگونه عمل می کند:

هر عکس افقی یا عمودی را دو خط افقی و دو خط عمودی فرضی مطابق شکل زیر به نُه قسمت مساوی تقسیم می کنند.

ادامه مطلب

دیافراگم، شاتر، ایزو، حرکت!

421 بازدید

هر دوربینی اعم از دیجیتال یا آنالوگ  فارغ از اینکه جزو جدیدترین مدل های روز باشد یا از اولین مدل های ساخته شده ؛چیزی جزجعبه ای برای ثبت نور نیست که در یک سوی آن لنز و در سوی دیگر آن فیلم حساس به نور یا سنسور دیجیتال قرار دارد.
نور از طریق دریچه ای که در لنز  قرار دارد(دیافراگم) وارد دوربین می شود و بعد از مدت زمان معینی- که سرعت شاتر نامیده می شود – تصویر بر روی فیلم یا سنسور ثبت می شود. این فرآیند نورسنجی نامیده می شود.

ادامه مطلب

۸ نکته طلایی برای گرفتن عکس های بهتر در سفر

357 بازدید

تابستان فصل سفر است و سفر بهترین موقعیت برای ثبت لحظاتی شاد و شیرین. اگر سفر خارج می روید یا به یک شهر دور و یا حتی به اطراف شهر خودتان، همیشه موقعیت های مناسبی برای ثبت لحاظاتی به یاد ماندنی وجود دارد.

حتما نباید که یک دوربین حرفه ای خیلی گران قیمت داشته باشید تا بتوانید عکسهایی خوب و زیبا بگیرید. امروز موبایل های هوشمند شما و یا دوربین های کوچکی که دارید نیز برای گرفتن عکسهای با کیفیت کافی است.

ادامه مطلب

آموزش عکاسی تایم لپس

735 بازدید

در دنیایی که زندگی می کنیم، پدیده هایی وجود دارند که خیلی آهسته رخ می دهند. مثل حرکت ابرها، گردش ستارگان، رشد گیاه، رنگ شدن یک گل یا پوسیدن سیبی نیم خورده. برای ثبت آن ها چه باید

کرد؟
معمولا کاری که صورت می گیرد، گرفتن عکس با فاصله ی زمانی است. بدین ترتیب که شما می توانید هر 30 ثانیه یک عکس بگیرید و مثلا پس از 25 ساعت که 3000 عکس گرفته شده، آن را با نرم افزار به فیلم تبدیل کنید و با سرعت 30 فریم بر ثانیه نمایش دهید. در این صورت فیلم شما 100 ثانیه یا همان 1 دقیقه و 40 ثانیه طول خواهد کشید. پس شما فرایندی 25 ساعتی را در 1 دقیقه و 40 ثانیه خلاصه کرده اید.

ادامه مطلب

چطور عکس‌های خانوادگی بهتری بگیریم؟

401 بازدید

 

حالا که در طول نوروز به دید و بازدید می روید و خویشاوندانتان و آشنایانتان را می بنیید شاید دوست داشته باشید چند عکس یادگاری هم به آلبومتان اضافه کنید، اما چطور می توانیم عکسهای دوست‌داشتنی تری بگیریم؟ این روزها عکس گرفتن کار سختی به نظر نمی رسد، بیشتر تلفن‌های همراه دوربین عکاسی هم دارند و آن‌هایی هم که دلشان می خواهد عکس‌های با کیفیت تری داشته باشند با یک دوربین «کامپکت» به عکاسی می پردازند، اما بیشتر این عکس‌ها داخل رایانه ها ذخیره وحتی گم می شوند، بنابراین شاید با نگاه به آلبوم عکس‌های قدیمی دلتان بخواهد که امسال در کنار خانواده و اقوام چند عکس یادگاری بگیرید و روی کاغذهای مخصوص چاپ کرده و بعد از این‌که قاب مناسبی هم برای آن تهیه کردید روی دیوار نصب کنید. حالا برای این‌که یک عکس خانوادگی دوست داشتنی تر داشته باشید بد نیست چند نکته را حین عکاسی رعایت کنید:


 

 

ادامه مطلب

ژست عکاسی زنانه

504 بازدید

ژست خانم ها

ادامه مطلب

همه چیز درباره‌ی عکاسی از دنباله ستارگان در آسمان زیبای شب

544 بازدید

ادامه مطلب

چه زمانی بهتر است از HDR استفاده کنیم؟

320 بازدید

عکاسی از مناظر: در تصاویری که از مناظر باز طبیعت می‌گیریم، معمولاً کنتراست (یا تضاد) بین آسمان روشن و زمین، زیاد است و لذا دوربین در جذب نور کافی از بخش‌های مختلف تصویر، به مشکل برمی‌خورد. حاصل کار این است که یا جزئیات بخش‌های تیره حذف می‌شوند و یا روشنایی بیش از حد آسمان، باعث حذف جزئیاتی مثل ابرها می‌گردد. لذا بهتر است از HDR استفاده کنیم تا تاریکی سایه‌ها و روشنی خورشید هر دو کمتر شوند و جزئیات بخش‌های بسیار روشن و بسیار تیره، بیش از پیش حفظ شود.

ادامه مطلب

صد توصیه و نصیحت برای عکاسانی با سبک و سیاق حرفه‌ای

369 بازدید

ادامه مطلب

دانلود تقویم لایه باز سال ۱۳۹۲

389 بازدید

 

 

 

 

 

 

بدلیل حجم بالا ۴ فصل بصورت جدا گانه قرار داده شده است.

بدلیل موجود نبودن ایام میلادی و قمری این قسمت به روز نشد ( لایه مکان ایام موجود و خاموش است )

لطفا،خواهشا بمنظور تلف نکردن وقت بنده لوگوی سایت را حذف نکنید!!!

در صورت مشاهده اشتباه در تقویم اطلاع دهید تا اصلاح شود. لطفا خواهشنا صاف از همینجا دانلود نکنین بدین دست چاپچی صد در صد ایراداتی داره زمانی که من این تقویم رو زدم هنوز ژئوفیزیک تقویمش رو بیرون نداده بوده . اشتباه و بی حالی خودتون رو به پای من نزارین

 

ادامه مطلب

دانلود تصویر لایه باز عکس داخل پاکت An Envelope With A Photo

478 بازدید

ایرانیان دانلود بار دیگر افتخار این رو دارد , تا یک ابزار گرافیکی دیگر با نام تصاویر لایه باز را به شما معرفی و تقدیم کند. فایل های PSD یا همان تصاویر لایه باز, فایل های آماده ای هستند که شما میتوانید آن ها را در نرم افزار فتوشاپ باز کرده و مشاهده کنید.فایل ها PDS از عناصر مختلفی تشکیل شده است که هر یک از اجزای آن در عکس بالا قابل رویت است.تصاویر لایه باز یا همان فایل های PSD به شما این امکان رو میده که هر عنصر آن را خذف و یا جا به جا کرده و در طراحی خود از آن استفاده کنید.در این پست برای شما عزیزان تصویر لایه باز عکس داخل پاکت را آماده کرده ایم.سایز این تصویر 2300*3500 پیکسل است.اگر شما یک طراح هستید مطمئنا به این فایل ها احتیاج پیدا خواهید کرد و این فایل میتوانند بسیار برای شما مفید و کاربردی باشند.امیدواریم این ابزار برای شما کاربران مفید و کار آمد باشد.

ادامه مطلب

خطوط در تركيب بندي عكس

415 بازدید

از عناصرقدرتمند در تركيب بندي عكس، خطوط هستند كه با ممارست شما، تاثير پويايي بر حس عكس و يا هدايت چشم مخاطب به عكس مي گذارند.

خطوط مختلف تاثيرات متفاوتي بر عكس مي گذارند. اينكه چطور از خطوط بهره ببريم اتفاقي نيست، بلكه به زمان و تمرين احتياج دارد.

يك تمرين بسيار ساده مراجعه به عكس هاي قديمي تان است. در آنها به دنبال استفاده درست يا نادرست خود از خطوط باشيد و دفعه بعد كه دوربين تان را بر مي داريد، قبل از كادربندي، از خود بپرسيد كه چه خطوطي مقابل شما هستند و چگونه مي توانيد از آنها بهره ببريد. همچنين از خود بپرسيد كه آيا خطوط الگوي خاصي را دنبال مي كنند تا شما بر جذابيت عكس تان بيفزاييد؟

 

 

ادامه مطلب

سایت پرکاربرد برای طراحان

399 بازدید

در این سایت ها می توانید
پک آنلاین بسازید
عکس های خودتون را تبدیل به وکتور کنید
نور عکساتون رو تنظیم کنید

*.با استفاده از این سایت می تونید پک آنلاین بسازید کافیه عکسهای طراحی شده را بدید تا پک را تحویل بده!

 


* . با استفاده از این سایت عکس های خودتون را تبدیل به وکتور کنید!

*. با استفاده سایت زیر نور عکسهاتون رو تنظیم کنید.

ادامه مطلب

نرم افزار ۱۲۳Video Magic Pro 5

493 بازدید

 

۱۲۳Video Magic Proنرم افزاری ویژه برای ویرایش فیلم ها و عکس های با بکگراند سبز می باشد. همانطور که میدانید در عرصه فیلم سازی یکی از رنگ هایی که میتوان بعد از فیلم و عکس برداری بر پشت آن عکس و فیلم دیگری قرار دارد ، رنگ سبز است.

شما هم میتوانید با عکسبرداری و فیلمبرداری با بکگراند سبز ، به جداسازی سوژه از بک گراند در فیلم و عکس خود بپردازید. این نرم افزار با حذف بکگراند سبز رنگ پشت فیلم و عکس شما ، میتواند به جای رنگ سبز فیلم و عکس دیگری قرار دهد. به این ترتیب میتوانید به راحتی دو ویدیو متناسب را روی هم قرار دهید یا در پشت یک عکس ویدیو پخش کنید.

تمامی فرایندهای این نرم افزار به صورت ویزراد و بدون نیاز به انجام موارد فنی می باشد و کاربر پسند می باشد. نرم افزار دارای ۵۰ تم از پیش آماده نیز می باشد تا در هنگام تدوین به زیبای اثر نیز کمک کند. نرم افزار از فرمت های ویدیویی نظیر avi, wmv, mpg و mpeg و فرمت های عکس نظیر .jpg, .bmp, .png, .tiff, .gif, .jpeg  پشتیبانی میکند.

ادامه مطلب

Alien Skin Blow Up 3.0.0.677 Rev 23611 - پلاگین قدرتمند زوم برای فتوشاپ

438 بازدید

Alien Skin Blow Up 3.0.0.677 Rev 23611 نام یکی از پلاگین های محبوب فتوشاپ است که با استفاده از آن می توانید عکس های خود را بدون کاهش کیفیت و بوجود آمدن نویز ، زوم نمایید. همچنین می توانید افکت های زیبایی را به طرح ها و عکس های خود اضافه کنید که باعث زیبایی هرچه بیشتر نتایج کار شما خواهند شد. قابلیت تنظیم رنگ و قدرت بالای نرم افزار در انجام امور ذکر شده بسیار زیاد بوده و به طبع کار را برای شما آسان خواهد کرد. شایان ذکر است که این پلاگین قابلیت استفاده در جدیدترین نسخه های نرم افزار فتوشاپ را دارا بوده و در سیستم های 32 و 64 بیتی براحتی قابل استفاده خواهد بود.

برخی ویژگی های نرم افزار Alien Skin Blow Up :

  • قابلیت زوم عکس بدون افت کیفیت و ایجاد نویز.
  • دارای افکت های زیبا.
  • سازگار با نسخه های مختلف نرم افزار فتوشاپ.
  • سازگار با سیستم های 32 و 64 بیتی.
ادامه مطلب

والپیپر سری اول

447 بازدید

 

 

ادامه مطلب

چشم اندازهای فوق العاده زیبای زمین از نگاه یک هواپیما

340 بازدید

 

ادامه مطلب

دانلود فیلم آموزش عکاسی حرفه ای عروسی محصول Kelby Training

695 بازدید

KelbyTraining – Wedding Portraits,Getting the Perfect Shot

نام فیلم آموزشی شرکت Kelby Training برای آموزشی عکاسی حرفه ای پرتره از عروس می باشد.

در این پست فیلم آموزشی شرکت Kelby Training برای عکاسی پرتره عروسی برای تهیه عکسهای منحصر به فرد را برای شما آماده کرده ایم که می توانید هم اکنون از گرافیران دانلود کنید.

David Ziser یک عکاسی مشهور و نامدار جهانی است که در این دوره آموزشی، اطلاعات خود با دیگر عکاسان سراسر دنیا با ۵ زبان مختلف و ۱۴ کشور دنیا، به اشتراک می گذارد. او به شما نشان می دهد که چگونه عکسعروسی را تهیه کنید. David Ziser یکی از ۹۷ عکاس در سراسر دنیا می باشد که بالاترین افتخار عکاسی یعنی “جایزه عکاسان جامعه آمریکا” را کسب کرده است.

ادامه مطلب

حذف قسمت های ناخواسته در عکس با Inpaint v5.0

348 بازدید

ممکن است عکسی داشته باشید که بخواهید قسمت های از آن مانند منظره بک گراند، متن، آرم، شیء، افراد دیگر و … را از آن حذف کنید. نرم افزار Inpaint به شما کمک می کند تا نواحی خاصی را که نمی خواهید در عکستان باشد را بصورت اتوماتیک و کاملاً حرفه ای با انتخاب از نزدیک ترین پیکسل ها حذف کنید. کار با این نرم افزار بسیار ساده بوده و حتی افراد غیر حرفه ای در ویرایش عکس نیز می توانند نتایج فوق العاده ای از آن را بدست آورند. تنها کافیست تا به کمک موس با یک کادر بندی ساده در دور شی مورد نظر خود و انتخاب گزینه Run عملیات حذف را انجام دهید، نرم افزار با آنالیز اطراف جسم مورد نظر و بررسی رنگ های آن پس از حذف جسم اقدام به بازسازی رنگ ها به جای جسم حذف شده می نماید و این کار را آنقدر دقیق انجام می دهد که هیچ کس قادر به تشخیص حذف جسم از تصویر نمی باشد.


قابلیت های کلیدی نرم افزار Inpaint:
- ترمیم و بازسازی عکس
- حذف آرم های خاص و تاریخ و زمان از عکس
- حذف آسان اشیاء ناخواسته بدون تغییر در پس زمینه عکس
- روتوش چهره
- امکان بازگردانی مجدد جسم حذف شده
- محیط بسیار ساده و کاربردی
- امکان کادر بندی در اطراف جسم به دو صورت دلخواه و چهار گوش
- پاک کردن چین و چروک و لکه های پوست
- و …

ادامه مطلب

تصاویر برتر سال ۲۰۱۲ در مسابقه سایت ویکی مدیا

412 بازدید

در این پست به معرفی ۱۲ تصویر برتر مسابقه سایت ویکی مدیا را برایتان آماده کرده ایم . این تصاویر از بین بیش از ۷۵۰ تصویر انتخاب شده که ۴۴ فینالیست داشته. بهترین تصویر با بیش از ۳۹۹۰ رای متعلق است به کاربری به نام Kookaburra_81 که درآن دو پرنده زنبور خوار کنار هم نشسته اند و پرنده ماده در منتظر است تا پرنده نر زنبور را شکار کند. این عکس در فرانسه گرفته شده است.

800px-Pair_of_Merops_apiaster_feeding[1]

رتبه اول
فرانسه، زنبور خوار

 

 

ادامه مطلب

تبلیغات ویژه