close
تبلیغات در اینترنت
مرجع آموزش های رایگان لنز

تبلیغ


آخرین ارسال های انجمن

عنوان پاسخ بازدید توسط
8 1944 irangraph
1 686 amirthi
0 587 msnco
0 662 irangraph
7 1882 ali9188639031
7 3160 reza42
5 4044 reza42
4 3323 dezpart
1 2785 mohsen7158
3 3439 zahabian
0 1586 msnco
6 9064 jalil
5 3228 mmb
0 2516 msnco
2 3593 mohabbat
0 5759 msnco
0 1946 dj-mamali
0 2510 msnco
0 2571 msnco
6 2586 msnco
0 2356 msnco
1 2112 hoseynkhani

آموزش فتوشاپ برای عکاسان

400 بازدید

آموزش فتوشاپ

امروزه عکاسی به یکی از محبوب ترین علاقمندی های افراد تبدیل شده است. هر فردی با دوربین معمولی یا دوربین حرفه ای دوست دارد تصاویر زیبایی را ثبت کند. اما اگر میخواهید تصاویر زیباتری داشته باشید باید با استفاده از فتوشاپ نقص های آن را از بین ببرید.

ادامه مطلب

روز جهانی عکاسی

463 بازدید

ادامه مطلب

نقد و بررسی دوربین نیکون Nikon Df

282 بازدید

 

در این مطلب ایلین فوتو در مورد یکی دیگر از دوربین های روز به بحث خواهد پرداخت .دوربین عکاسی جدید Nikon Df یک دوربین فول فریم DSLR16.2 مگاپیکسلی است که مجهز به سنسور و پردازشگری است که در دوربین پیشرو Nikon D4 نیز استفاده شده است و سیستم فوکوس خودکار آن نیز از دوربین نیکون D610 وام گرفته شده است. ویژگی جالب دوربین نیکون Nikon Df این است که این ویژگی ها و فن آوری های مدرن را در یک بدنه کوچک قرار داده است که ظاهر و سبک و سیاق طراحی آن شبیه به دوربین های SLR نگاتیوی قدیمی شرکت نیکون است. در واقع دوربین Nikon Df از جلو شبیه به مدل Nikon FM اما کمی بزرگتر از آن است (به دوربین F1N نیز بی شباهت نیست).

ادامه مطلب

دوربین Nikon D610

531 بازدید

نام محصول : Nikon D610

ادامه مطلب

سنسورهای عظیم الجثه ۴۶ مگاپیکسلی DSLR درون دوربین های کوچک

263 بازدید

ادامه مطلب

چطور از دوربین دیجیتال خود مراقبت کنیم

393 بازدید

دوربین عکاسی شما مثل هر وسیله دیگری نیاز به مراقبت دارد. بعضی چیزها می تواند به دوربین شما آسیب جدی وارد کند. باید این چیزهارا بشناسیم تا ازدوربین خود تا بیش ترین زمان ممکن استفاده کنیم.

۶چیز دوربین شما را نابود می کند:

ادامه مطلب

معرفی دوربین بدونه آینه سامسونگ با سیستم عامل اندرید

334 بازدید

شرکت سامسونگ به تازگی د وربین بدون آینه Galaxy NX خود را معرفی کرده است. Galaxy NX اولین دوربین بدون آینه با لنز قابل تعویض دنیا است که با سیستم عامل Android کار می کند. مدل Galaxy NX یک دوربین 20/3 مگا پیکسلی به سبک SLR های بدون آینه با قابلیت اتصال 3G، 4GLTE و Wi-Fi است که با 4.2 Android کار می کند. دوربین Galaxy NX دارای یک صفحه نمایش لمسی 4.8 LCD اینچ است که از طریق این صفحه لمسی می توان تقریباً تمام کارکردها و قابلیت های دوربین را کنترل کرد. دوربین Galaxy NX تابستان امسال عرضه خواهد شد.

 

ادامه مطلب

میزان دیافراگم Aperture Value

516 بازدید

میزان گشودگی توسط پره هایی که مشابه مردمک چشم می باشند ، تعیین می شود . میزان دیافراگم بر میزان نور و عمق میدان وضوح تاثیر می گذارد . همانند سرعت های شاتر متوالی ، دیافراگم های متوالی ، میزان نور ورودی را نصف می کنند . برای این منظور ، دیافراگم قطر روزنه را با ضریب 1.4 ( ریشه دوم عدد 2 ) کاهش می دهد بنابرای مساحت روزنه در هر عدد متوالی نصف می شود 

ShowBigImage2.gif

 

ادامه مطلب

بهترین لنزها برای عکاسی طبیعت کدام هستند

364 بازدید

برای انتخاب کردن لنزهای مورد نیاز برای عکاسی محیطی سه راه پایه ای وجود دارد اول آنکه می توانید یک لنز سوپر زوم تهیه کنید، دوم چند لنز زوم با فواصل کوتاهتر بگیرید یا سوم چندین لنز فیکس در فواصل کانونی مختلف بخرید. هر کدام از این پیشنهادات مزایا و معایب خودش را دارند، که در این مقاله آنها را بررسی می کنیم. البته انتخاب نوع لنز بسته به نوع و گرایش شما در عکاسی محیطی متفاوت خواهد بود. در نتیجه این مقاله را به 4 بخش تقسیم می کنیم : منظره، حیاط وحش، مسافرت و اکشن ورزشی بسیاری از عکاسان بر این باورند که یک لنز حرفه ای گران قیمت «بهتر» از یک لنز عادی با قیمت متوسط است. این در حالی است که مفهوم «بهتر» و کیفیت در این تفکر اشتباه است.

ادامه مطلب

معرفی دوربین حرفه ای گلکسی ان ایکس سامسونگ، اندروید

329 بازدید

گلکسی ان ایکس یک دوربین با لنز قابل تعویض است که به قابلیت ارتباطی LTE مجهز شده و با سرعت ۸٫۶ فریم در ثانیه به عکاسی می پردازد. این دوربین همچنین حاوی یک سیستم فوکوس خودکار هیبریدی است که از ابداعات سامسونگ به شمار می رود.

ادامه مطلب

آموزش فتوشاپ - نوشتن بر روی دیوار با فتوشاپ

527 بازدید

 

امروز با آموزش جالب و کاربردی دیگری خدمتتان رسیدیم. در این آموزش فرا می گیرید که چگونه متن یا متون مورد نظر خود را با فتوشاپ بر روی دیوار حک کنید. پبشنهاد می کنم این آموزش خواندنی را از دست ندهید.

آموزش آموزش ساخت یک جزیره پرنده با فتوشاپ در قالب یک فایل پی دی اف (PDF) توسط گروه ایلین فوتو تهیه شده است .

ادامه مطلب

دانلود بکگراند با کیفیت

990 بازدید

 

دانلود چند بکگراند با کیفیت و زیبا را در این مطلب به شما دوستان تقدیم میکنیم. این بک گراند ها تک لایه هستند و کیفیتی عالی دارند، از این جهت برای استفاده در بکگراند عکس های آتلیه ای کودک، عروس داماد و اسپرت بسیار مناسب می باشند.

 

 

 

ادامه مطلب

اولین پوستر اولین فیلم سه بعدی سینمای ایران

2685 بازدید




در مراسمی ساده با حضور تعدادی از دست اندرکاران و عوامل فیلم مذکور از
مواد تبلیغی فیلم سینمایی «آقای الف» شامل پوستر، بروشور، تیزر و آنونس،
بنر و غیره رونمایی شد.


ادامه مطلب

دانلود فیلم آموزش عکاسی حرفه ای عروسی محصول Kelby Training

695 بازدید

KelbyTraining – Wedding Portraits,Getting the Perfect Shot

نام فیلم آموزشی شرکت Kelby Training برای آموزشی عکاسی حرفه ای پرتره از عروس می باشد.

در این پست فیلم آموزشی شرکت Kelby Training برای عکاسی پرتره عروسی برای تهیه عکسهای منحصر به فرد را برای شما آماده کرده ایم که می توانید هم اکنون از گرافیران دانلود کنید.

David Ziser یک عکاسی مشهور و نامدار جهانی است که در این دوره آموزشی، اطلاعات خود با دیگر عکاسان سراسر دنیا با ۵ زبان مختلف و ۱۴ کشور دنیا، به اشتراک می گذارد. او به شما نشان می دهد که چگونه عکسعروسی را تهیه کنید. David Ziser یکی از ۹۷ عکاس در سراسر دنیا می باشد که بالاترین افتخار عکاسی یعنی “جایزه عکاسان جامعه آمریکا” را کسب کرده است.

ادامه مطلب

15 وب سایت عکاسی برتر

491 بازدید

15 وب سایت عکاسی برتر

15 وب سایت عکاسی برتر

اگر می خواهید نکات تاثیرگذاری در مورد هنر عکاسی یاد بگیرید، در اینجا لیستی از 15 وب سایت برتر عکاسی برای شما آماده شده است. در این سایت ها می توانید، راهنمایی ها، نکات و تکنیک های لازم برای گرفتن عکس های با کیفیت را کسب کنید. همچنین تعدادی سایت وجود دارد که در آنجا می توانید عکس های خود را آپلود و مدیریت کنید. همچنین سایت هایی وجود دارد که برخی از عکاسان معروف و آثار آنها را در اختیار شما قرار می دهد.

ادامه مطلب

حذف قسمت های ناخواسته در عکس با Inpaint v5.0

347 بازدید

ممکن است عکسی داشته باشید که بخواهید قسمت های از آن مانند منظره بک گراند، متن، آرم، شیء، افراد دیگر و … را از آن حذف کنید. نرم افزار Inpaint به شما کمک می کند تا نواحی خاصی را که نمی خواهید در عکستان باشد را بصورت اتوماتیک و کاملاً حرفه ای با انتخاب از نزدیک ترین پیکسل ها حذف کنید. کار با این نرم افزار بسیار ساده بوده و حتی افراد غیر حرفه ای در ویرایش عکس نیز می توانند نتایج فوق العاده ای از آن را بدست آورند. تنها کافیست تا به کمک موس با یک کادر بندی ساده در دور شی مورد نظر خود و انتخاب گزینه Run عملیات حذف را انجام دهید، نرم افزار با آنالیز اطراف جسم مورد نظر و بررسی رنگ های آن پس از حذف جسم اقدام به بازسازی رنگ ها به جای جسم حذف شده می نماید و این کار را آنقدر دقیق انجام می دهد که هیچ کس قادر به تشخیص حذف جسم از تصویر نمی باشد.


قابلیت های کلیدی نرم افزار Inpaint:
- ترمیم و بازسازی عکس
- حذف آرم های خاص و تاریخ و زمان از عکس
- حذف آسان اشیاء ناخواسته بدون تغییر در پس زمینه عکس
- روتوش چهره
- امکان بازگردانی مجدد جسم حذف شده
- محیط بسیار ساده و کاربردی
- امکان کادر بندی در اطراف جسم به دو صورت دلخواه و چهار گوش
- پاک کردن چین و چروک و لکه های پوست
- و …

ادامه مطلب

تصاویر برتر سال ۲۰۱۲ در مسابقه سایت ویکی مدیا

411 بازدید

در این پست به معرفی ۱۲ تصویر برتر مسابقه سایت ویکی مدیا را برایتان آماده کرده ایم . این تصاویر از بین بیش از ۷۵۰ تصویر انتخاب شده که ۴۴ فینالیست داشته. بهترین تصویر با بیش از ۳۹۹۰ رای متعلق است به کاربری به نام Kookaburra_81 که درآن دو پرنده زنبور خوار کنار هم نشسته اند و پرنده ماده در منتظر است تا پرنده نر زنبور را شکار کند. این عکس در فرانسه گرفته شده است.

800px-Pair_of_Merops_apiaster_feeding[1]

رتبه اول
فرانسه، زنبور خوار

 

 

ادامه مطلب

چگونه عکس بگیریم - قسمت دوم

371 بازدید

امیدواریم که قسمت نخست ویدیوی "چگونه عکس بگیریم" برای شما مفید واقع شده باشد. در قسمت نخست درباره‌ی عکاسی به صورت تفننی و اتوماتیک توضیحاتی داده شد. در قسمت دوم بیشتر بر روی عکاسی خلاقانه با استفاده از تنظیمات دستی دوربین تمرکز کرده‌ایم. امیدواریم که این نیز برای شما بینندگان عزیز کارآمد باشد. باز هم منتظر همه‌ی نظرات شما هستیم.

ادامه مطلب

چگونه عکس بگیریم - قسمت اول

483 بازدید

چندی پیش روندی را آغاز کردیم تا بتوانیم در دیجی کالا تی وی، به تهیه ی ویدیوهایی آموزشی بپردازیم. تاکنون فیلم هایی با نام تاریخچه ی عکاسی و چه دوربینی بخریم آماده و پخش شده اند. اینک در ادامه، قسمت نخست ویدیویی به نام چگونه عکس بگیریم را آماده کرده ایم. امیدواریم ویدیوهای پیشین، این ویدیو و فیلم هایی آموزشی که پس از آن مهیا خواهیم ساخت بتوانند راهنمایی هرچند اندک برای بینندگان هدف باشند.

ادامه مطلب

چه عکسی بگیریم

433 بازدید

در ادامه‌ی ویدیوهای آموزشی عکاسی، ویدیویی به نام "چه عکسی بگیریم؟" را آماده‌ی پخش کرده‌ایم. در این ویدیو بیشتر به معرفی ژانرهای عکاسی و مقداری هم به چگونگی عکاسی در این ژانرها پرداخته‌ایم. البته نکاتی که گفته شده قطعا مطلق نیستند و این خلاقیت است که حرف نهایی را می‌زند. "چه عکسی بگیریم؟" بیشتر مناسب عزیزانی است که تازه دوربین خریده‌اند و چندان با عکاسی آشنا نیستند. ویدیوی ساخته شده مقداری طولانی‌تر از ویدیوهای پیشین و در حدود 14 دقیقه می‌باشد. مدت زمان ویدیو واقعا کوتاه نیست ولی در ضمن آن قدر هم طولانی نبود که بشود آن را به دو قسمت تقسیم کرد. با این حال امیدواریم که اگر قصد دانلود آن را دارید صبور باشید و البته برای شما مفید واقع شود. منتظر همه‌ی بازخوردهای شما هستیم.

ادامه مطلب

چه دوربینی بخریم؟

445 بازدید

بسیاری از مشتریانی که به دنبال دوربین‌های دیجیتال هستند، به محض ورود به بازار آن‌ها دچار سردرگمی می‌شوند. پرسش‌هایی مثل اینکه اصلا به دنبال چه دوربینی هستند و یا چه معیارهایی باید در انتخاب دوربین مناسب دخالت داشته باشد، برای آن‌ها مطرح می‌گردد. پیش‌تر قول ویدیویی آموزشی به نام "چه دوربینی بخریم؟" را داده بودیم. خوشبختانه اکنون این ویدیو آماده شده و در معرض دید قرار گرفته است. امیدواریم که بتواند راهنمای خوبی برای تازه واردان به دنیای دوربین‌های دیجیتال باشد.

 

ادامه مطلب

لنز تامرون 70-300 VC USD (توصیه برای خرید)

1274 بازدید

همیشه خرید یه لنز تله دردسری بوده برای خودش ، اول به خاطر قیمیت بالایی که دارن این لنزها بعد هم سر کیفیت.یادمه اولین بار که لنز Sigma 70-200 f2.8 سری اول رو تست میکردم باورم نمیشد یه لنز 1 میلیون تومنی میتونه انقدر بی کیفیت باشه ، یه مدتی دنبال یه لنز تله ی خوب بودم به غیر از کنن که هرچی لنز تست کردم لنز خوبی پیدا نکردم . بهترین لنزی که بود 70-200 f 2.8 تامرون بود که با اینکه خیلی شارپ بود اما فوکوسش ایراد داشت ، از هر 10 تا عکس 2-3 تا عکس رو اشتباه فوکوس میکرد که وقتی تو اینترنت هم خوندم بقیه هم اینو نوشته بودن.
دیگه داشتم به این نتیجه میرسیدم که اگه قرار باشه از لنز تله استفاده کنم مجبورم بین 2 تا 3 میلیون پول برای لنزهای کنن پرداخت کنم تا اینکه کاملا تصادفی این لنز 70 -300 f 4-5.6 تامرون رو تست کردم ، اولین عکس رو گرفتم ، سریع فوکوس کرد حتی بی صدا فوکوس کرد ، زوم کردم روی عکسی که گرفتم ... باورم نمیشد انقدر شارپه ، انگار داشتم با 70-200 L کنن عکس میگرفتم ، چند تا عکس دیگه هم گرفتم ، نتیجه همون بود . قیافش میخورد لنز خوبی باشه خیلی بی صدا ، سریع ، و فوق العاده شارپ انقدر که باور کردنی نیست . اندازه این لنز هم کوچیک نیست دقیقا وقتی روی 300 میلیمتره هم اندازه 70-200 f 2.8 میشه ، لرزشگیر هم داشت گفتم یه تست کنم ببینم برای فیلم برداری لرزشگیرش چطور کار میکنه وقتی دوربین رو روی دستم گذاشتم و روی بیشترین زوم لنز رفتم باورم نمیشد که اصلا کادر تکون نمیخوره ، انقدر لرزشگیر این لنز دقیق بود که میشد باهاش با سرعت 1/15 ثانیه عکس گرفت.

 

 

 

ادامه مطلب

تعریف و آموزش کار با اینستاگرام فیس‌بوک

520 بازدید

تعریف و آموزش کار با اینستاگرام فیس‌بوک


نویسنده: میثم سرحدی

Instagram_for_Android_e_mail

 

v:* {behavior:url(#default#VML);} o:* {behavior:url(#default#VML);} w:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} Normal 0 false false false false EN-US X-NONE AR-SA /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin-top:0in; mso-para-margin-right:0in; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0in; line-height:150%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:9.0pt; font-family:"Tahoma","sans-serif";}

حتما شما نیز در خبرها درباره خرید نرم‌افزار Instagram توسط Facebook چیزهایی شنیده‌اید. این برنامه که تا مدتی پیش تنها برای کاربران اپل ارائه می‌شد، چندی پیش نسخه آندروید خود را نیز منتشر کرد و با رکورد بی‌سابقه 1 ملیون دانلود در روز نخست روبرو شد. در اینجا به شما می‌گوییم که اینستاگرام چیست و به چه کار یک عکاس امروزی می‌آید.

ادامه مطلب

تبلیغات ویژه